Facebook YouTube iTunes

Click

Son ClasicoMed Son Clasico kan du glæde dig til at komme med på musikalsk rejse til den latinamerikanske verden, hvor musik og dans indgår som en naturlig del af dagligdagen.

Den dansk / cubanske trio består af Jorge Cordero på sang, guitar og perkussion, Yannik Hartig på trommer og kor og Mick Cordero på keyboards og kor. Trioen udspringer af det 12-mand store salsaorkester Jorge Cordero & Los Gran Daneses, der med syv albums bag sig har turnéret og været på salsa-hitlisterne i adskillige spansktalende lande.

Son Clasico blev dannet ud fra et ønske om at møde publikum igennem mindre, mere intime musikoplevelser - noget der ikke altid er muligt med et 12-mand stort orkester.

Derfor kan publikum med Son Clasico på scenen altid vælge, om de vil læne sig tilbage og lytte til de iørefaldende melodier, der til tider kan lyde ”a la Buena Vista Social Club”, eller om de vil lade sig rive med til dans. Det er heller ikke utænkeligt, at orkestret viser nogle simple dansetrin under koncerten og fortæller om salsa-musikkens spændende historie.

Son Clasico: CubanoSon Clasico er nu netop nu ude med albummet ”Cubano” med 10 sange, hvoraf hovedparten er eget materiale. Albummet kan fås på iTunes, Spotify, eller købes ved koncerterne.

Follow Son Clasico on Facebook

Trioen kan efter ønske udvides med følgende musikere:


Bror Bødtger-Næss på congas


Carlos Perez på trombone og kor


Yoandri Pelier på bas